Szabályzat

A Club tagja lehet BÁRKI, aki SUZUKI gyártmányú autóval rendelkezik, és jelzi számunkra tagsági szándékát.

Minimális elvárás, hogy a csoportba történő belépés után az új belépő pár sorban bemutatkozik a meglévő tagoknak.Amennyiben ez nem történik meg, úgy az új belépőt hét nap múlva végleg töröljük a csoportból.

A tagok autójukon viselik a védjegyünket, a már jól megismert matricánkat.A matrica felhelyezése nem kötelező, de ajánlott, hiszen így jelezzük összetartozásunkat a többiek felé.A matrica megvásárlásának feltétele, hogy az illető egy hónapon belül legalább két találkozón részt vesz, megismerve a többi tagot!

A Suzuki-Club tagságának feltétele, hogy az új belépő megvásárolja a Club kártyát, ami a partnereknél kedvezményre jogosít.A kártya megvásárlása egy hónapon belül legalább két találkozón való részvétel után igényelhető. Az a tag aki nem vásárolja meg a megadott idő alatt a Club kártyát, az törlésre kerül a csoportból.

A Club soha, semmilyen körülmények között nem szolgáltatja ki a birtokába jutott adatokat harmadik fél részére! Ezek az adatok semmilyen formában nem kerülnek nyilvánosságra a Tag hozzájárulása nélkül.A Honlapon megjelenített adatokon kívül minden más adat megadása önkéntes, csupán a tagok kölcsönös, jobb megismerését szolgálja.

A Clubtagok személyiségi jogainak védelme mindenkinek kötelessége. Ezért sem a facebook-on, sem a Galériában nem közölhetők (nem jeleníthetők meg) senkinek a személyi adatai, mint pl. név, lakcím, foglalkozás, gépkocsi rendszáma stb. (kivéve, ha az érintett ehhez előzetesen hozzájárult)!A Clubtagoknak tilos bármilyen formában felhasználni a tagok személyes adatait (lakcím, e-mail cím, stb.) ! Aki bármilyen üzleti tevékenységre felhasználja a Club címlistáját, a tagok adatait vagy a fórumokat és egyéb nyilvános lehetőségeket a honlapon, azt azonnali hatállyal kizárjuk a klubból és az oldalról!

Minden Clubtag önkéntes alapon részt vehet a Club feladataiban, azonban ezért a tevékenységéért a Clubtól semmiféle ellenszolgáltatást nem kérhet, és nem kaphat!

A weblapon, és a facebook oldalon alapvetően a tagok által beküldött információk kerülhetnek. A weblap szerkesztőinek joga eldönteni, hogy egy nem klubtagtól származó információ a honlapon, vagy a facebook oldalunkon megjelenhet-e.A szervizekkel és márkakereskedőkkel kapcsolatos tapasztalatokat csak és kizárólag akkor áll módunkban megjeleníteni, amennyiben az klubtagtól érkezett.

A Suzuki-Club facebook oldalára meghívás:

-mindenki aki meghív egy új tagot, annak felelősséget kell vállalnia a meghívott új tagért. Ha bármilyen okból kizárásra kerül a sor, akkor a meghívó is kizárásra kerülhet.

A Suzuki-Club tag tartozhat más klubhoz is!

Találkozók szervezése a Staff feladatköre, javasolni lehet programokat, de az eseményt a vezetők hozzák létre.

Tuning találkozók, Suzuki-Club események megbeszélése a facebook oldalon történik. Más klubok, csapatok, csoportok találkozóját nem a Suzuki-Club oldalán tárgyalják a tagok.

Ha más klubok találkozóját a Suzuki-Club facebook oldalán teszi a tag, akkor a post, hozzászólás, vagy bejegyzés törölve lesz. Figyelmeztetés után akár kizárással is járhat.

Autó, alkatrész értékesítést, cserét csak aktív tagok posztolhatnak.

Aktív tagnak számít az az egyén, aki már legalább 3 találkozón részt vett, és aktív tagja a csapatnak.

A STAFF fenntartja magának a jogot hogy felfüggesztéssel vagy a klubból történő kizárással szankcionálja az(oka)t a klubtago(ka)t akik magatartásukkal méltatlanná válnak közösségünk tagjává lenni.

A STAFF-ok a szabályzat módosításának vagy kiegészítésének jogát, mindenkor fenntartják!